Jag saknar er..

Idag saknar jag mina pälsklingar..


Tre dagar kvar..

Tre arbetsdagar kvar, dock 5st arbetspass, fast de är lika bra, för då kanske tiden går fortare ? :)
På Söndag kommer Alexander, kanske redan lördagkväll om jag har riktigt tur ;)
På måndag morgon går flyget mot Stockholm där vi ska spendera tre dagar, bo på hotell, besöka grönalund, träffa Alek & Sabina för en massa mys, shoppa & bara mysa på, ni vet gå hand i hand genom gatorna dagarna & kvällarna igenom! :)
De är helt sjukt hur jag längtar!

Min mini semester sprang fort iväg, dagarna bara swischa förbi, hann inte med speciellt mycket. Dock ha vi mest hållt på med huset, måla & sånt mys, plus att vi ha hunnit bada några dagar & spela mini golf & bowling med Lena & Erik :)

Ibland kan jag komma på mig själv att sitta & tänka om jag lever i en dröm ? För så lycklig som jag är finns de inte ord som kan beskriva.. Visst jag är smått orolig för hösten, va händer då ? Men Alexander kramar alltid om mig & säger att de kommer lösa sig & jag ha börja tro honom! :)

Dagarna springer iväg, & snart är de dags för Jenni att lämna mig, känns som om hon ska flytta till andra sidan jordklotet, vilket gör mig ledsen att tänka på.. De är därför jag försöker undvika att prata om de eller tänka på de, de gör för ont helt enkelt.. Jenni är verkligen en utav mina bästa vänner, en som jag vet alltid finns där & som jag vill ska finnas kvar hos mig, nära mig, men som vi alla vet så får man inte alltid som man vill.. Men Jenni jag är stolt över dig, att du gör något du verkligen vill göra & tar de stora steget trots att många säger emot dig! Sträck på huvudet & känn dig stolt tjejen, för du gör något du själv vill göra & något som du tror att du kan bli lycklig av, de är de enda rätta! Du vet att jag älskar dig & stöttar dig i alla beslut, eller misstag du gör, på samma sätt som du alltid stöttar mig & finns vid min sida när jag behöver någon!

Nu ska jag inte tänka mer på att Jenni ska lämna mig, för då slutar de bara med att jag sitter & grinar & ringer upp till Jenni med en desperat stämma & skrånar i telefonen "Lääääääääääääääämna mig iiiiiiiiiinnnnnnte!" & de vill vi ju inte ska hända ;)

Nääe undra om jag ska ringa & väcka min pälskling som så sött ligger & sussar på soffan framför tv:n hemma :) Han måste ju umgås & mysa med Gösta när jag inte är hemma! :)
Guu så jag saknar Gösta och Diva och Alexander då oxå ;)

SMACK

Världens bästa pojkvän!

Jag måste ha världens bästa pojkvän! Igår när jag klev in trött & jävlig i huset efter en jobbdag & bussdag möts jag av tända ljus i hela huset, en tre rätters middag & en söt pojkvän som överöser en med pussar.Börjar med att jag får 6 rosor eftersom vi hade halvårs dag i onsdags, fortsätter med att Alexander går iväg & tillbaka kommer han med världens söstaste skapelse, som jag kallar Gösta. Jag har fått en Åke kopia utav Alexander, en söt liten svart dvärjkanin :) De slutade med att jag stod med Gösta i famnen & grina, jag var så sjukt lycklig.

Sen att Alexander som hatar att laga mat ställt sig i timmar & gjort en tre rätters middag åt mig känns väldans hedrande & maten var bland de godaste jag ätit! Måste säga att de är grymt skönt att vara hemma igen!

& Alexander, vad kan jag säga, du gör mig så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland!

Nu ska jag ta upp Gösta & mysa med honom framför tv:n tills Alexander bestämt sig att stiga upp :)


bloggtorka..

Jag måste vara den sämsta bloggaren någonsin, de här med att blogga är inte riktigt min grej längre känner jag, känns som om jag lagt den helt på hyllan sedan jag kom hem från Åre.

Har två dagar kvar av jobbande, sen går jag på semester :) Ska bli hur skönt som helst, vi ska måla huset & bara mysa på :) I augsti åker jag & Alexander till Sthlm två dagar, bara för att mysa, bo på hotell, shoppa & gå på grönan :) Ska bli hur skönt som helst :)

Åker hem på torsdag efter jobbet, & på lördag blir de utgång :) Ska lura med mig Js & Ems, ha redan med mig Jenni & helen som de ser ut nu :)

Läste något bra idag, Oth kommer släppa en 7:e säsong :) Hur överlycklig blev inte jag ? ;) Dock kommer nog Alexander sucka åt mig när jag berättar nyheten ;)

Nääe nu ska jag göra mig redo, ska göra stan med sötungen Freddy & Kristina :)
SMACK

Me happy, very very happy ;)

Alexander, you rock my World!
Åter igen har min alldeles underbara pojkvän gjort mitt liv så mycket lättare, just nu sitter Alexander & Diva i bilen påväg till mig! Åhh så skönt de ska bli att slippa längta & vänta & längta & vänta & längta...

Som de ser ut nu så kommer jag hem till Kalix på Onsdag, happy ? :) me happy, me very very happy! ;)

Mamma & syster bombarderar mig med samtal, dom är så väldas oroliga pga allt som sker i Umeå just nu. Jag ha fått utegångsförbud efter klockan 22.00 av min mamma, trots att jag är 22år så lyckas min mamma bestämma över mig, tagiskt ? Nääe mest bara gulligt, vet att hon bryr sig om mig, vilket jag är glad för!

Nääe nu ska jag lägga köttet i marinad & hoppa i i duschen för snart är mina pälsklingar här ;)


RSS 2.0