...

Jag vill bara vara hemma, vill inte vara här nåmer..Alexander, jag saknar dig...

Tomt..

Då var man Umeåbo igen.. Utan Alexander, utan mina vänner, utan mina föräldrar, ja så gott som utan allt..
De var inte såhär de skulle kännas när jag skulle komma tillbaka hit, för de skulle inte kännas så tomt som de gör just nu..
Alexander åkte imorse efter han släpt av mig på jobbet & fått i sig lite hotellfrukost, kändes väldigt tomt när jag kom hem efter jobbet, önska helst att han kom & la sig i sängen med mig & vila en stund..

Jag vet helt seriöst inte hur jag ska stå ut med att vara här en hel månad utan alla.. Visst vi kommer ses under min semester, men ändå..

Nåja, nu ska jag vila en stund, sen kanske de blir H-fors.

Tiden springer iväg..

Ett år går skrämmande fort nu för tiden. När man tänker ett år tillbaka så känns de som om de var igår, samtidigt som de känns som en evighet sedan..
För ett år sedan upplevde jag & Elin nog dom bästa dagarna i våra liv, visst de är lätt att säga, men den friheten vi kände då efter nästan ett år utav slaveri & ett hemskt kontroll behov som någon hade gentemot oss, så upplevde vi sån frihet, där ingen kunde kontrollera vad vi gjorde, utan de var bara vi två & ingen annan som visste vad vi gjorde, vart vi var, eller vem vi var med, vilket var en rätt stor omställning för oss. Svårt att förklara, men Elin är nog den enda som kan förstå vad jag pratar om.

För ett år sedan, denna tidpunkt på kvällen/natten stod vi just nu på en bardisk & sjöng & dansade till Hitman-Like I love you, sommaren 2008 bästa låt! Vi besökte Den glade Viking som vi gjort dom senaste dagarna under en veckas tid.
Två veckor utav frihet, lycka & endas glädje! Två veckor som visade sig att bli dom två bästa veckorna i mitt liv!

 Det är inte bara åren som går fort, även månaderna springer fram..
Samtidigt som de känns som ett annat liv sedan jag flyttade hem till Kalix igen, så känns de samtidigt som om de var förra veckan jag var i Åre för att göra min första säsong, min första säsong som skulle bli dem 5 bästa månaderna i mitt liv.. Men som vi alla vet så blir de inte alltid som jag tänkt sig.. Åre var inte alls som jag trodde, visst jag älskar själva Åre, men allt runt omkring var inte alls som de skulle vara.. & mycket med de har nog att göra med att jag lyckades träffa Alexander veckorna innan jag åkte ner dit. Saknaden utav honom var för jobbig, så jag lyckades inte njuta utav min säsong i Åre..
Jag ska inte klanka ner på Åre, för jag hade grymt kul där oxå, & jag träffade många underbara själar som jag hoppas på att jag kommer hålla kontakten med!

Ibland känns de tomt att inte komma "hem" till mitt & Jossans rum, att inte mötas utav en uttråkad Jossan som sprudlar utav glädje när man öppnar dörren när hon inser att hon inte är ensam längre!
Jag saknar Linda, Johanna & Bysse så jag dagligen umgicks med, alla våra utekvällar & alla flyttar jag hjälpt Johanna & Bysse med!
Saknar ibland tjejen på Ica i Duved som jag lyckades bli halv bundis med..
Ja de känns konstigt..
Jag har varit hemma i över två månader, i över två månader har jag bott tillsammans med Alexander, för första gången i mitt liv är jag sambo på riktigt, vilket är skrämmande ibland, fast samtidigt är de det bästa som finns! Att dela så pass mycket med någon & veta att någon alltid finns där när man behöver någon är bland de underbaraste som finns.
Jag hade verkligen glömt hur de känns att tycka om någon så pass mycket att de nästintill gör ont i vissa tillfällen.
Bara känslan att somna brevid någon, eller vakna mitt i natten utav att personen brevid en drar en tätt intill & kysser en i nacken, vilken underbar känsla!
Att höra Alexander säga "Jag älskar dig, Sara!" Gör mig knäsvag, jag tror att jag ska svimma utav lycka ibland & mitt hjärta slår sådär härligt fort, samtidigt som fjärilarna i magen gör volter, får mig att känna sådan lycka så jag vet inte vart jag ska vägen. Den känslan är oslagbar, de finns inge underbarare, eller något som kan göra min dag bättre!De jag egentligen vill säga med detta inlägg är väl att tiden springer förbi nu mer. Ena dagen är de april, andra är de helt plötsligt slutet utav juni..
Men jag är lycklig, de är jag! & ibland frågar jag mig själv vad jag gjort för bra för att förtjäna må så bra som jag gör !?
Nääe, nu ska jag försöka somna, vilket inte är så lätt utan Alexander vid min sida.. Då är frågan hur jag ska kunna sova utan honom i en månads tid ?

Godnatt kära vänner!


Uppdatering

Midsommar helgen är förbi, den spenderades med Alexander & hans föräldrar i deras stuga fredag till söndag, hur skönt som helst! Ute i skärgården gjordes inte så mycket, spelades kort, spel, kubb, åt gott, badade bastu & bara chillade. :)

I måndagsnatt åkte Alexander igen & jobba, vilket känns piss trist som vanligt.
Igår umgicks jag med Emma & Alwin hela dagen, vi tog de lugnt, var runt på äventyr, hoppa studsmatta & bara var helt enkelt :)

Idag på eftermiddagen någon gång kommer mina älskade föräldrar hem igen från spainen, vilket ska bli skönt så jag hinner träffa dom lite.
På fredag åker jag & Alexander mot Umeå, eftersom jag börjar jobba på lördag morgon.. De är med lite blandade känslor faktiskt. Egentligen hade jag vela vara kvar i Kalix hela sommaren, speciellt nu när Alexander kommer vara arbetslös, hade vara skönt att vara hemma & ha honom hemma hela dagarna! Men en månad går nog fort, ja vi får hoppas på de iaf :)

Nu ska jag däremot hoppa in i duschen & göra mig redo för dagen! :)

SMACK

Hemmafru ?

De är så illa att min mamma har börja kalla mig för hemmafru, kan bero på att jag har lyckats dra på mig någon sorts städnami, ställer mig sent på kvällen & kokar rabarbersaft, lagar matlåder åt Alexander när jag har lite & göra, ja ska jag forstätta, för listan kan bli lång..

Idag ha jag varit på Ikea igen, fast med Catrin (Alexanders mamma) & hennes syster Ann, köpte ännu mer grejer så nu är de möblerat om helt i vardagsrummet, & så. Har även hunni byta gardiner i sovrummet, & i hallen nere, fiffa med en massa foton & sånt pyssel :)

Ikväll ha Emma varit här, vi var satt ihop bokhyllan jag köpte idag, spela spel & bara umgåts, har varit hur skönt som helst att bara umgås med någon :)

Imorgon ska jag umgås med Ems, vi ska & hämta våran efterlängtade matta som äntligen kommit, wiiie!
& på kvällen kommer äntligen Alexander hem! Längtar som ett tok, ska bli så skönt att slippa sova själv!
Dock ha jag blivit väldans duktig på de ;)

På torsdag ska jag med Js till Lule & fiffa lite :) & på fredag åker vi till Seskarö, till Alexanders & deras stuga för att fira midsommar :) Kommer bli mysigt & trevligt :)

Nåja nu ska jag sussa kudden så de fort blir imorgon så jag får kramas & pussas med världens bästa :)
SMACK


Lördag

Idag ha jag haft en hel dag med Ems, de var länge sen vi umgicks en hel dag bara i två så de var på tiden man kan lugnt säga :) Vi har varit i Haparanda & Finland hela dagen & shoppa loss, har varit hur mysigt som helst & lyckades hitta en massa fynd, både hem till huset & till mig själv :)

Igår lekte jag Jenni & Hanna "mamma på stan", som jenni så fint kalla de ;) Haha. Var kul & intressant & se på alla fyllosar o inse hur pinsamma alla egentligen är på fyllan. Skrämmande! Sov även andra natten själv i huset utan Alexander, de är ingenting jag gillar att göra, men de har gått bra & jag är nästan lite stolt över mig själv över hur duktig jag är ;)

Ikväll ska jag leka med Jenni igen, måste passa på & umgås så mkt som möjligt med henne nu innan hon flyttar ner! Sorligt men sant så kommer tjejen lämna mig.. :( Ingenting jag gillar, men måste acceptera, fast jag är fortfarande i förnekelse stadiet, där jag förnekar att Jenni ska flytta! Tragiskt va ? :P

Nääe nu ska jag plocka till lite grann, har en tendens att lyckas stöka ner så mkt när Alexander är borta, vet inte riktigt hur jag bär mig åt ;)

SMACK

Lycklig

De här med bloggande är inte min bästa sida direkt, har tappat gnistan helt, & de känns som om jag inte direkt har något vettigt att skriva om..

Alexander har åkt idag igen, vilket suger, som vanligt..
Om två veckor åker jag.. & Umeå kommer absolut inte vara som de var tidigare.
Umeå kommer vara tomt, ingen Sabina, ingen Elin.. De kommer inte vara lika trygt, lika roligt, vilket känns pisstrist...
Men som de ser ut nu så blir de bara Umeå en månad så de går nog fort!

tja, vad mer kan jag skriva för gojja, de finns inte så mkt att säga.
Jag saknar många, & jag vet att jag blivit en riktigt toffel, men jag trivs med de, om jag ska vara ärlig så finns de inge bättre, jag är lycklig! :)

Nåja nu ska jag krypa till kojs.
Godnatt


Grattis ♥

Idag fyller min älskling år!
Grattis på födelsedagen hjärtat!
Önska jag kunde vara hos dig just nu!


Längtar som ett tok till imorgon när du är hemma hos mig igen!


Rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle ?

Ja man kan ju undra, för idag när jag & Catrin (Alexanders mamma) var & köpte blommor så frågade gubben som sålde blommor helt plötsligt;
-Jobbar du ?
-Näääe..?
-Vill du jobba ?
-ehhh.. ja...?
-Jag skulle behöva hjälp, så kan du komma hit senare idag så pratar vi mer ?
-oookeeey..?

Så jag & Js traska dit senare på dagen & han tog mitt nr & vi bestämde att jag kanske skulle jobba imorgon.
Gubben ringde ikv & bad mig komma ner, & helt plötligt stod jag där & sålde blommor & fick introduktion & imorgon ska jag stå själv & sälja blommor..

Så om någon är runt stan imorgon, kom gärna & säg hej, kommer stå vid gamla turistbyrån!
Undra om de skriker arbetslös om mig, eller om jag helt enkelt utstrålar service inriktad ?
Men jag var nog helt enkelt rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle! :)


Tillbaka i Kalix..

Jaha då var man hemma i Kalix igen & de var med lättnad som jag steg ur bussen, dock var de med lite ångestfyllda steg som jag steg på bussen 12.15 idag.. Jag älskar Umeå, & speciellt nu när sommaren är här, då växer min kärlek för den staden extra mkt. De hugger lite i hjärtat varje gång jag lämnar den staden, för de finns ju så många minnen, så gott som bakom varje byggnad, knut, hörn eller park så finns de minnen som man påminns om när man strosar runt i den staden.

Jag vet inte om jag tagit rätt beslut inför hösten, de återstår att se, de är ingenting jag ska fundera på just nu, trots att jag är fullt medveten om att de kommer vara med sorg i hjärtat jag lämnar Umeå igen i slutet utav augusti, nåja ska inte grunna i de som sagt.

De är af skönt att vara hemma, skönt att min intensiva jobb helg är över, trots att de varit hur kul som helst att vara tillbaka på Scandic, har verkligen sakna de där riktiga serverings jobbet, där de är stressigt, & man får träffa & möta gästen på ett helt annat sätt än på hur de var i Åre, de går inte att beskriva, Scandic är helt klart mer mitt typ av ställe!

Näe nu ska jag göra mig klar för en kvälls promenad med Js, känner att jag behöver sträcka på benen efter en 6timmars lång bussresa.

SMACK


RSS 2.0