Min bästa vän(ner).

Jag har väl ingen slags bästa vän, har flera vänner som jag ser som mina bästa.
Jag anser själv att jag har dom bästa vännerna, jag behöver inte träffa eller prata med dom varje dag, jag vet att dom fortfarande finns kvar. Vissa har inte prata med på flera veckor, vissa ha jag inte träffa på ett år, men jag vet att den dagen jag träffar dom igen så kommer allt vara som vanligt igen, de är skönt att veta att jag inte behöver ringa dom varje dag, för att bekräfta att vi fortfarande är vänner, eller att de är en pinsam & obekväm tystnad när vi ses igen, utan allt är som vanligt, som om vi ses varje dag, fastän de kan vara månader mellan gångerna..

Men om jag nu måste välja en bästa vän så vinner nog Alexander de priset! De är ju ändå han som jag vaknar med varje morgon & som jag somnar med varje kväll. De är han som får höra om min dag, som vet vad jag gör varje dag & som jag berättar så gott som allting till & de är ju han som finns där varje dag!

Men mina vänner är bland de finaste jag vet & jag vet inte vad jag gjort utan dom ibland.
Visst jag ha haft många "bästa" vänner genom livets gång, men många har valt helt olika vägar än dom jag valt i livet & därför har dom sakta men säkert suddas ut. Många har försvunnit & de är väl inte direkt något jag tänker på varje dag, men visst jag saknar många ibland, men de gör mer ont att tänka på de & på något sätt måste de ju vara ödet som hände, & jag tror att vi mår mycket bättre att vara ifrån varandra, än att vara med varandra när vi är så olika.

Men vännerna jag har idag är speciella, de är dom jag kan prata med, som jag vet att jag kan ringa vilken tid på dygnet som helst & veta att dom lyssnar om jag behöver prata, dom är dom första som är här om någonting hänt & de känns tryggt att ha så pass bra vänner som jag har, för jag är väldigt beroende utav mina vänner.

Ni är de bästa jag vet & de finaste jag har, men de vet jag att ni vet! ♥


Min dag.

Började dagen med att gå ut med hundarna & sedan fara & gymma.
Efter de var de lunch & sedan en sväng på stan & leta nå nya kläder till i helgen & fara på apoteket & hämta ut Divas medicin :)
Sen hem & göra feta ost, vitlök & paprika fyllda biffar med varma grönsaker & hemmagjord tzatziki som vi nyss ätit.
Resten utav kvällen blir de promenad med hundarna & sen bara ta de lugnt :)

De var min dag :)

Vad är kärlek ? ♥

Jag tycker de är sjukt svårt att sätta ord på vad kärlek är.
Kärlek finns i flera olika former, kärlek till sina föräldrar, kärlek till sina syskon, kärlek till sina vänner, kärlek till sin pojkvän/flickvän.
Men kärlek för mig är något helt fantastiskt! Klart kärlek kan göra ont vissa gånger & man kan såras utav kärleken allt för många gånger, men finns de något vackrare än kärlek ?
Jag är lycklig att jag får chansen att vara med om vad kärlek är, både från min familj, mina vänner & från Alexander :)

Kärlek för mig gör en varm i hjärtat, de kan få en att få fjärilar i magen & de får en att le och vara lycklig.
Kärlek för mig är en fantastisk känsla, en känsla som kan få en att glömma allt de jobbiga för en stund & vara vara lycklig.

Alexander, du är kärlek för mig! ♥
De här åt jag idag

Frukosten hoppade jag över & for & gymma istället
Lunch bestod av gårdagens middag, korvstroganoff & ris.
Middag blev de lax med kokta grönsaker & en kall sås :)

Intressant värre :P

Mina föräldrar

Jag har seriöst dom bästa föräldrarna någonsin. Jag vet att alla säger så, men enligt mig ha jag världens bästa!
Min mamma Gunilla är den mest kärleksfulla människa jag känner, henne kan jag verkligen prata med allt om, & de är hon jag kan ringa mitt i natten när jag är rädd för spöken & hon är hos mig på 2minuter, eller pratar med mig i telefon tills jag somnar. & de är ju hon som fått komma mitt i natten & döda spindlar i mitt rum när jag bodde hemma & var livrädd för dom, & de är ju hon som suttit med mig på alla operationen & alla läkarbesök & som alltid funnis där!
Visst, min mamma kan reta gallfeber på mig, men de är nog för att vi är så pass lika som jag kan irritera mig så fruktansvärt på henne, på samma sätt som jag retar gallfeber på henne. Men de är ren kärlek jag känner när jag tänker på min mamma!

Min pappa Kjell är en underbar människa, han är den som ställer upp så fort man ber om ngt eller behöver råd. Jag & pappa ha en bra kontakt, de är med pappa jag kan prata om de mesta, & de är han som ha stöttat mig genom dem jobbigaste perioderna i livet. Pappa är verkligen den bästa! Jag vet inte hur många gånger han fått trösta mig i telefon när jag bott på annan ort & han är den som alltid hjälpt till & stöttat mig i alla mina galna flytter jag ha hunnit med.

Utan mina föräldrar vore jag inte den jag är idag, & jag är dom evigt tacksam för allt dom gjort för mig & allt dom stöttat mig att göra & genomföra!

De är verkligen nu på senare dar som man insett hur mkt ens föräldrar gett en & hur mkt dom egentligen betyder för en! Jag har verkligen Världens underbaraste & vackraste föräldrar i Världen, utan dom vore jag förlorad, så är de helt enkelt..

Min första kärlek

Min första kärlek, haha..
De måste nog vara Rick Burman i ettan ;) De var väl iaf första killen som frågade chans på en :)
Näe skämt i sido, jag ha trott att jag ha haft en första kärlek två gånger & att de var den riktiga första kärleken, men när man är 14år vad vet man ? :)
Men jag var nog 18år när jag träffade min första kärlek, min riktiga första kärlek, (ni vet han som man trodde man skulle gifta sig med, skaffa barn med, skaffa hus med, kombi med & hund med) så de var/är nog Johan som var min första kärlek.

Men kärleken som fanns mellan oss går inte att gemföra med kärleken som är mellan mig & Alexander!
Jag trodde när jag var 18år att jag träffat den "rätta" & de trodde jag nog i flera år, även några månader efter de tog slut.
Men den rätta ha jag träffa nu, & på ett sätt så är Alexander min första kärlek, för känslorna jag har för honom är så speciella & helt annorlunda mot känslorna man haft för sina förra pojkvänner.

De är svårt de där! Man tror att jag ha träffat den enda när man är 14år, men ack så fel man hade! Haha! & de är väl kul att man kan skratta åt de nu iaf ? :)


Presentera mig själv.

Jaha, vad ska man skriva ?
Jag heter Sara Holmgren, är 23år gammal & bor i kalix, som att de är någon nyhet direkt :P
Jag ha gått gymnasiet i Skellefteå, & sedan på någon korkat vänster lyckades jag flytta tillbaka till kalix, tog mig här ifrån igen efter ett & ett halft år & flyttade till Umeå, vilket vad de bästa jag någonsin gjort.
Bodde i Umeå i ett & ett halft år kanske, & flyttade sedan till Åre för att göra min fösta säsong som säsongare, men självklart lyckades jag träffa mig en underbar människa innan jag satte mig i bilen till Åre som slutade med att jag fyttade tillbaka till kalix när säsongen i Åre var slut :)

Så nu sitter jag i ett hus i kalix med en människa som är de underbaraste jag vet & två hundar som kan reta gallfeber på mig, men som ger mig så otroligt mkt kärlek :)
Vad mer kan jag skriva ?
Jag jobbar på tre olika jobb, ett café, en klädbutik & en "nattklubb", trivs som fisken i vattnet på alla tre :)

Hatar att skriva om mig själv, de är inte de lättaste så detta får räcka :P

tack & godnatt! :)

30 dagar

Tänkte vara lika nördiga som alla andra & göra denna :P
Om jag nu kommer orka med de :P wish me luck ;) 

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Elin pelin :)

Har fått igång min gamla dator idag & de är med ett léende på läpparna jag sitter & kollar igenom alla gamla bilder. :)
Klickade in på Sunny Beach mappen & en saknad högg till ordentligt i hjärtat!
Guu så jag saknar Elin Tosin! Känns som en evighet sedan jag träffat eller ens pratat med den tjejen!
& de är ju inte direkt så att jag bara kan plocka upp telefonen & ringa henne heller, inte när hon befinner sig i ett annat land..

Men Elin, jag hoppas du läser detta! Jag saknar dig & saknar Sunny tiden! :)
Jag hoppas vi någongång kommer få göra om denna resan! :)

RSS 2.0