Helgen

Helgen har bestått av mys i Umeå med alla syskon plus respektive samlade plus de lilla ny tillskottet till Familjen Holmgren :)
I lördags  vad vi på Leos lekland där vi såkallade vuxna blev barn igen för några timmar, de var bland de roligaste jag gjort i mitt liv & de är  defenitift ett ställe jag kommer besöka igen :) Men min äldsta bror Andreas (som förövrigt fyller 32år snart) hade nog roligast utav oss alla, har nog aldrig sett någon lysa så mycket & ha ett så stort léende på läpparna är han sprang omkring i alla laburinter & hoppa & studsa överallt :)


      


De var varit en sjukt rolig helg & bara skönt att komma bort från den vanliga vardagen igen för en stund. Få mysa med "lillebror" & leka med Freddy är bland de bästa jag vet! & jag saknar dom alla så mycket när jag nu förtiden befinner mig så pass långt  bort, helst av allt önska jag att dom fanns mig nära hela tiden!

Nu är man tillbaka till varadagen som ibland håller på att ta knäcken på mig! Ser som ingen mening direkt med att stiga upp om dagarna, de är inte så att jag är deprimerad eller så, mer att jag ser ingen anledning med att stiga upp när jag lika inte har ett jobb att gå till.. Vilket är något jag verkligen vill ha just nu.. Trodde nog aldrig jag skulle säga en sån sak, eller att jag skulle bli så  pass lat som jag gått & blivit.. men de är klart, de är höst igen & hösten verkar ge alla lite ångest & defenitift penga problem..

Jag ska iaf ta tag i något jag borde ha gjort för sisådär 4år sedan, ska ta tag i att skaffa mig ett körkort, & imorgon börjar de på riktigt. Imorgon ska jag & Catrin på utbildning så jag får börja övningsköra igen, ska bli kul & jag är riktigt taggad på att ta de den här gången, har bestämt mig för att inte låta de rinna ut i sanden en gång till..

Nåja nu måste jag ta tag i denna dag & göra något vettigt iaf!


Fullt upp

En vecka har gått sedan jag hade min mardröms dag någonsin.. & de börjar släppa lite, fast varje gång jag står  på balongen kan jag inte låta bli att komma på hans bur & saknaden hugger till.. Gösta, du lämnade ett stort tomrum efter dig..

Annars har de hänt en hel del. I helgen så hade vi fest här, förfesten var så bra så vi hann inte ens ut till vassholmen :)
annars ha vi mest hållt på med huset, som äntligen börjar bli klart :) Känns hur kul som helst :)
Sen har sis & Daniel varit & hälsa på, Lena från Bollnäs & min  Moster/gudmor från sthlm så de ha varit fullt upp :)

De är snart två veckor sedan Jenni flyttade & de är tomt.. Kommer på mig själv flera ggr om dagen att jag vill ringa henne & höra om vi kan fara & fika/luncha eller bara ta en promenad.. Men hon verkar trivas där nere & de glädjer mig! & när man saknar henne som mest så dyker upp ett vykort i brevlådan som får en att sakna henne ännu mer! Sötnos! :)

I förgås vart jag faster igen,  åt en så underbart söt gosse! Jag är hur stolt  som helst & längtar tills jag får mysa & goas med sötnosen :)
Ibland är livet allt bra underbart!
Nu är de bara ett jobb som fattas, eller en planpå  vad jag vill ha ut tuav min framtid, de krävs att tänkas på, men de är inte de lättaste att komma fram till måste jag erkänna!

Ikväll blir de myskväll med Emma, plus att Alexnader har planera in att våldgästa våran myskväll med Erik & Gurre, efter dom varit & fira sin seger på valhall, de ska bli kul :)

SMACK


Mardröms dagen..

Igår var en utav dom västa dagen i mitt liv. Jag trodde aldrig jag skulle behöva vara med om att någon somnar in i min famn, med mina tårar strömmandes längs mina kinder.
Igår var de Göstas tur att få somna in..
& alldeles för tidigt, min älskling hann bara bli 5månader & de gör så ont i hjärtat på mig..
Jag vill bara gråta när jag tänker på honom, eller ser hur Diva är & nosar vid hans bur..
Det är nog inte bara jag som saknar honom..

Det som hände var att Gösta på  något vänster lyckades bryta ryggen när han hoppade omkring i sin bur, som i sen tur ledde till en förlamning utav hela bakdelen.. De var så hemskt att hitta honom i buren, helt lealös..
Jag & Catrin får till djursjukhuset i Luleå för att försöka hjälpa honom, men de var ingen idé.. Utan jag var tvungen att ta beslutet att avliva honom, ett beslut som var bland de tuffaste jag tagit & ett beslut som ändrade hela min syn på världen..

Att behöva sitta & hålla i honom medans dom ger honom en spruta som ska göra att han somnar in & sitta & se hur hela hans liv rinner ut ur kroppen på honom var hemskt.. & tårarna rann hela tiden..

Det jag fick vara med  om igår vill jag aldrig mer vara med om..
Gösta. jag saknar dig så otroligt mycket, men jag vet att du har det bättre nu gubben!städa städa städa

Vi ha haft storstädning hemma nu i 3dagar & de känns så sjukt skönt.
Vi har kasta hur mkt skit som helst som bara stått, eller lega & tagit plats så de känns som att komma till ett nytt hus varje gång man är  ivägen en sväng & kommer tillbaka in :)

Idag bär de iväg till Ikea, vi ska köpa lite nya grejer så de ska bli kul :)
Ikväll är  vi bjudna på middag hos mina älskade föräldrar som äntligen kommit hem :)
& så är Syster & Danne med söta loffe på besök så  de är mysigt :)

Nääe om man kanske ska kika någon film, de är så mysigt när de regnar & Alexander var för trött för att orka stiga upp :)


Förnekelse

Jag lever i förnekelse, ja iaf så känns de lättare så..
Igår var sista dagen jag umgicks med Jenni på ja, vem vet hur länge ? allt kändes som vanligt & när hon släppte av mig  på harstigen så bestämde jag mig för att bara säga; vi ses ju nå, som jag alltid säger, jag klara helt enkelt inte utav att säga hejdå till  henne, för jag vet att då hade mina tårar rulla ner för kinderna, ja precis som dom gör nu när jag tänker på de..

Att Jenni flyttar idag delar jag med  olika känslor, jag är super glad för hennes skull, för så lycklig som hon ser ut & så glad & sprallig som hon är när hon pratar om de ha jag inte sett henne på väldigt länge, vilket glädjer mig! Sen är jag väldigt stolt över henne, jag tror inte hon ens själv inser hur stolt jag är & hur hon växt i mina ögon!
Men jag är även ledsen för min egen skull..

Men Jenni, jag kommer sakna dig & de gör ont i hjärtat att veta att du är så långt bort!
Ja  menar, de kommer kännas hur tomt som helst utan dig här, & framförallt kommer jag sakna våra damp kvällar & impuls resor runt halva norrbotten!

Jag vet att du inte ville höra nå sånt här, du ville att allt skulle vara tårfritt, men jag är ledsen gumman, jag klarar inte utav att säga hejdå till dig, utan att gråta!
Du är ju min bästa vän & jag kommer sakna dig så fruktansvärt mycket!
Men jag är så glad för din skull, se till att vara lycklig nu, men att komma hem till mig & vara dig själv :)

Jag älskar dig gumman!

Tick tack tick..

Tiden går grymt sakta idag..
Sitter med hårfärg i håret & en fiskgratäng i ugnen & väntar på att klockan ska bli kring 21.00 när Älsklings pojke Alexander ätligen är här hos mig igen :)
Men tiden är inte riktigt på min sida idag, den går så grymmmmmmmmt sakta..

Imorgon jobbar jag min sista dag på Scandic, känns skönt, fast samtidigt tråkigt.. Kommer sakna gänget..
Imorgon dag/kväll ska vi ut till H-fors & Fira Kristina som fyllt 30 :) & självklart leka & mysa med lill gossen :) Guu så jag saknar honom, en evighet sedan jag sett honom..

Nu har jag mkt att se fram emot,
mys med familjen
mys i Sthlm med goda vänner & pälsklingen
Mys hemma & bli Kalixbo på riktigt igen efter sisådär 2år ? :)
& Jaa de känns underbart :)

Nääe nu ska jag skölja ur färgen & sedan äta middag :)
SMACK

RSS 2.0