uppdatering

Jag är inte så duktig på att uppdatera denna blogg, fy skäms Sara!
De ha hunnit hända en hel del sedan jag sist skrev.
Stockholms resan var hur underbar som helst, om man nu bortser från min onda svank & alla smärtstillande tabletter som gjorde mig snurrig. Pink konserten var underbar! Hon är sjukt grym!
& att träffa Jenni vad de bästa! :)

Både jag & Alexander kom hem på onsdagen, han tidigare så han kunde komma & hämta mig på Kallax :) När jag kom hem stod de 10röda rosor på bordet som sötnöten köpt  :)

På torsdagen blev de operation :/ Var tvungen att skära upp min knöl på svanken. Den smärtan är de värsta jag varit med om någonsin! & de är något jag aldrig mer vill vara med om! allt detta ledde till att jag blev sjukskriven, vilket jag fortfarande är, fram till fredag, så på Lördag börjar jag jobba igen, vilket känns helt underbart! För nu när jag börjat bli kryare så ha rastlösheten kommit, ha börja klättra på väggarna så gott som.

I lördags var de middag för Alexanders farmor som blivit 90år idag! Var trevligt :) & idag ha jag varit på 90års kalas :) Inte illa  pinkat, & tvivlar rätt starkt på att jag kommer få vara på 90års kalas igen, de är stort :)

Annars är de rätt lugnt, ha baka bulla, banankaka & chokladbollar idag :) Tindra växer som aldrig förr & Diva är lika snäll som vanligt :)

Hoppas bara på att detta ska vara över med min svank, vill få bort smärtan helt & slippa  gå igenom de igen, som kan hända :/
Nåja hoppas ni alla ha de bra!
SMACK

smärta smärta smärta..

Ja vad ska man säga ?
Blev akuten igår, ha lyckats få en inreblödning, vilket förklarar bulan jag har på svanken.
Fick välja mellan att skära upp den & tömma den på blod, eller käka antibiotika plus en massa andra starka värktabletter som gör att jag blir helt  snurrig i huvudet. Så vad valde jag ? Jo självklart att äta tabletter, men blir inte de bättre så blir de  lik förbaskat att lägga sig under kniven :(

Åker till  sthlm idag, men kan fortfarande inte sitta ordentligt, ska bli  intressant att se hur bil resan till Kallax går plus flygresan. Hoppas på de bästa.

Men idag tycker jag synd om mig själv, idag tycker jag förbannat synd om mig själv, & hoppas på att ni oxå gör de, för den här smärtan är faun inte rolig..

Önska mig lycka till!

Döö...

Jag har alltid älskat snö, men igår & idag vill  jag bara grina när jag tittar ut. Detta kan bero på att jag igår morse ramlade & slog  i hela svanken vilket leder  till  att jag inte kunnat sova inatt, ha haft så sjukt  ont & inte kunna ligga på rygg. Kan varken sitta eller gå ordentligt, jag vill  bara grina utav smärta. & självklart ska de ju snöa  en massa så jag måste skotta & sånt, vilket min svank/rygg inte pallar med.
Så nu efter två timmar ute i snön är jag mer död än levande, & vad ska jag göra när jg inte kan ligga på rygg utan bara på mage som får mig att inte kunna andas ordentligt, eller sitta ?
Döööö...

Dock är de kul att se hundarna ute i snön, Tindra är helt tokig, hon vet som inte riktigt vart hon ska börja :)
Ha varit ute med hundarna lös på gården & dom ha sprungit sprungit & sprungit sånu ligger dom däckade på golvet i vardagsrummet & den ena snarkar mer än den andra :)

Hoppas på att min värk  i ryggen går över tills tisdag när jag åker till Sthlm, för jag vet inte hur jag ska orka med den resan annars? & så som jag längtat & väntat i veckors tid efter att få åka dit. Men är jag förvånad att något sånt här händer mig ?
Nej nej!

Nåja nu ska jag försöka sysselsätta mig med ngt.


Fredag

Har precis njutit av en god middag med pappa :) ha fira farsdag idag eftersom han åker & jobbar imorgon :)

Nu blir de idol mys med Ems, vilket är behövligt & alldles för länge sen :)

Pensionär ?

Jag måste nog vara den mest tråkiga människan som vandrar  i ett par skor, om inte annat den tröttaste. Klockan är 10 på  kvällen & jag är så gott som redo för natten..

Idag ha jag spendera dagen i Boden & Luleå på tant race som mamma såfint kalla de ;P Ha varit med Catrin Ann & Eva & shoppa. Har varit kul att göra & se något annat. Min vardag är inte alls som den såg ut för  ett år sedan.. Vilket kanske skrämmer mig bland.

Idag är de en vecka kvar tills jag får träffa Jenni igen :) Vilket ska bli underbart :) Kommer  bli två riktigt bra dagar i Sthlm :)

Som de ser ut nu så kommer Alexander komma hem på  Onsdag oxå för några dagars ledighet, vilket känns bra! Tycker inte om att sova ensam i huset, men dom här två dagarna ha gått bra :)

Näe om man  kanske skulle tvinga sig & se ett oth avsnitt & vara vaken ett tag :)

Deprimerande söndag..

Idag är en sån där dag när man känner sig  extra down..
Imorse sa jag hejdå till Alexander som åkt till Örebro för en utbildning och blir borta allt från 2 till 5 veckor, vilket suger.. Jag hatar att vara ensam, de är de bland de värsta jag vet..
Och imorgon flyttar Emma..
Ja de kanske inte är så konstigt att jag är extra down.. Min pojkvän är borta & min bästa kompis flyttar..

De är rätt lustigt hur livet utspelar sig.. När jag bodde borta så tjatade alla så att jag skulle flytta tillbaka, vilket jag aldrig trodde skulle hända, men när jag väl flyttat hem så flyttar alla ifrån mig..
Först Jenni,& nu Emma..
Ja jag är bitter, för dom två som jag mest umgås med & som är min bästa vänner flyttar ifrån mig & finns inte mig nära längre.. That´s sucks..

Dock har de hänt lite bra grejer oxå, jag har börja jobba :) Så nu mer står jag på myggan eller bakom baren på folkan :) Känns sjukt kul & de är  verkligen något jag behövde, för jag höll helt seriöst på att bli tokig på att bara gå hemma, de tär något så fruktansvärt på psyket..

Tur nog så har jag mina små tjejer hemma hos mig,  så jag är inte allt för ensam, kommer vara fullt upp hela dagarna ändå, men jag är bltter & ledsen endå..

Näe, nu ska jag avsluta detta inlägg & lägga mig & mysa med vovvarna so ligger & myser med varandra på samma filt :)

& Emma, jag håller tummarna på  att allt  kommer gå bra för dig där nere! Jag kommer sakna dig sjukt mycket!


RSS 2.0