Döö...

Jag har alltid älskat snö, men igår & idag vill  jag bara grina när jag tittar ut. Detta kan bero på att jag igår morse ramlade & slog  i hela svanken vilket leder  till  att jag inte kunnat sova inatt, ha haft så sjukt  ont & inte kunna ligga på rygg. Kan varken sitta eller gå ordentligt, jag vill  bara grina utav smärta. & självklart ska de ju snöa  en massa så jag måste skotta & sånt, vilket min svank/rygg inte pallar med.
Så nu efter två timmar ute i snön är jag mer död än levande, & vad ska jag göra när jg inte kan ligga på rygg utan bara på mage som får mig att inte kunna andas ordentligt, eller sitta ?
Döööö...

Dock är de kul att se hundarna ute i snön, Tindra är helt tokig, hon vet som inte riktigt vart hon ska börja :)
Ha varit ute med hundarna lös på gården & dom ha sprungit sprungit & sprungit sånu ligger dom däckade på golvet i vardagsrummet & den ena snarkar mer än den andra :)

Hoppas på att min värk  i ryggen går över tills tisdag när jag åker till Sthlm, för jag vet inte hur jag ska orka med den resan annars? & så som jag längtat & väntat i veckors tid efter att få åka dit. Men är jag förvånad att något sånt här händer mig ?
Nej nej!

Nåja nu ska jag försöka sysselsätta mig med ngt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0